EEN ECHTE ZEEMEERMIN

Voor Straatjournaal Haarlem fotografeerde ik een echte zeemeermin. Journaliste en schrijfster Judith Eykelenboom schreef het artikel.

BN DE STEM OVER MIJN DOCU

Ze is onder andere bekend van een spraakmakende fotoserie over Tinderdates, Marieke de Bra uit Roosendaal. Intussen worstelt ze met liefde en intimiteit. Ze wil er daarom achterkomen waarom ze is wie ze is. En niet altijd op een conventionele manier.

THUYS BIJ TINTYPE STUDIO

Behalve van ‘Natte Plaat’ houdt Arjen ook van Daguerreotypie1: “Ik heb iets met lange sluitertijden.” Voor Thuyskamer, Amsterdams platform voor lokale creatieven, portretteerde ik ontwerpduo Went&Navarro in tekst en beeld.

MAN BIJT HOND: POOTJEBADERS

Samen met 70 Amsterdamse oma’s en een paar opa’s ging ik vorig weekend pootjebaden op Texel. Om het wereldrecord te verbreken. Voor Man Bijt Hond portretteerde ik onderstaande dames in tekst en beeld.

THUYS BIJ MARCIA NOLTE

“De dingen die je om je heen ziet, beïnvloeden je. Je omgeving is zo groot of zo klein als je haar zelf maakt.” Voor Thuyskamer, Amsterdams platform voor lokale creatieven, fotografeerde en interviewde ik ontwerpster Marcia Nolte.

TELEGRAAF: HOE GAAT HET MET JE?

Voor de nieuwe rubriek ‘Hoe gaat het?’ interviewde Hortence Chen mij over mijn zoektocht naar liefde. Uiteraard wilde de journaliste weten of ik al een leuke man gevonden heb.

VPRO TEGENLICHT MEET UP

In de meet up n.a.v. de uitzending Tinder Love van VPRO’s Tegenlicht mocht ik vertellen over mijn serie Mannen met potentie, mijn ervaring met online daten en mijn nieuwe serie Tindersetjes. 

LIVE OP RADIO 1

Vandaag werd ik in De Ochtend op NPO Radio 1 geïnterviewd door Jurgen van den Berg en Ghislaine Plag over mijn serie zelfportretten met Tinderdates: Mannen met potentie.

INTERVIEW MET METRO

Voor Metro sprak ik met Jet Hesselink over Mannen met potentie. In de serie Mannen met potentie geef ik mezelf letterlijk en figuurlijk bloot.

VROUWEN & INTIMITEIT IS TABOE

Dat Nederland nog niet klaar is voor vrouwen die intiem zijn met mannen en daar voor uitkomen, blijkt uit de reacties onder de Facebook post van Het Parool over Mannen met potentie.

MANNEN MET POTENTIE IN PAROOL

Voor het eerst sprak ik over mijn serie Mannen met potentie met Anouk Kemper voor Het Parool. Het is een reeks zelfportretten waarop ik te zien ben met mijn Tinderdates.